Gebruiksvoorwaarden

U koopt van een particulier

Als u besluit om over te gaan tot een aankoop via deze website, dan koopt u van een particulier. Ik ben geen bedrijf en verkoop uitsluitend zonder winstoogmerk. Ook betaalt u geen btw over de aankopen. Het is dus net zoals bij andere Marktplaatsen en Speurdersites.

Uw persoonlijke gegevens

Als uw bestelling moeten worden verstuurd per post, dan hebben wij uw naam- & adresgegevens nodig. Ook uw betaalgegevens zijn nodig voor een transactie. Al uw persoonlijke gegevens zijn beveligd met een 256-bit SSL encryptie. Uw naam- & adresgegevens worden maximaal 3 jaar bewaard, uw betaalgegevens slaan wij niet op. Al uw persoonsgegevens zijn dus automatisch verwijderd, 3 jaar na uw laatste transactie.

Ruilen kan altijd

Niet tevreden met de aankoop? Ruilen en retourneren kan altijd, binnen 8 dagen. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice in het Contactformulier op deze website. U krijgt dan een RMA retournummer. Eenmaal retour en gecontroleerd ontvangt u direct het retouraankoopbedrag terug. Verzendkosten zijn altijd voor uw eigen rekening.